sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Legs 24.11.2013


Uus fleda ja pöhökäsi.
Ehoota!:) Tänään tuli tehtyä taas Jalat, keskikroppaa ja treenin lopuksi "lämmittelin" ylräkropankin ultrakevyesti pelkän ns. hiihtokoneen turvin. Vaikka kroppa on ollut aamuisin todella tyhjän oloinen muutaman viime päivän ja paino aamuisin 99-100kg, niin siitä huolimatta kroppa on paineistunut treenien aikana ja jumpat kulkeneet mallikkaan tuntuisesti. Pienistä probleemista huolimatta. Alaselkä on tuntunut todella jees kun on koittanut keskittyä enemmän vatsalihaksiin kyykkysarjoissa ja tehnyt muutenkin paremmalla tekniikalla. Myöskin kun raskaampia mave repimisiä ei ole ollut on varmaankin vaikuttanut positiivisesti.

Silti on oikea polvi jotenkin oikutellut ja teinkin käytännössä vain yhden about 70-80% kovuudeltaan olevan kyykkysarjankin tänään ja lopuksi pelkkiä reidenojennuksia etureisille. Tuntuma ja paineet olivat kuitenkin hc luokkaa vaikka olo oli jotenkin löysän oloinen ja positiivisesti yllättyi.

Treeni kesti noin 60-70 min ja näytti tältä.

Takakyykky.

-
piti tehdä 2x6x127,5kg, mutta teinkin vain yhden sarjan ja vähän suunniteltua kovemmalla raudalla nimittäin 6x130kg. Kyykkäsin normi jalkojen asennolta ja kun suunnitelmissa oli tehdä 2x6 systeemi niin toistoja jäi varastoon. Alkaa jo tottua normi kyykkysyvyyteen ja kun salilla oli pienet kiekot vähän hukassa, niin pistin suoraan tuon 130kg ja kevyttähän se oli. Joskin Polvi hiukan aristi ja päätin lopettaa siihen. Seuraavana perään kokeilin taas syväkyykkyä stopilla 100kg:lla ja piti tehdä myöskin pari pitempää sarjaa, mutta vaikka tuo syväkyykkyrauta tuntui edelleen naurettavan kevyeeltä, niin parin toiston jälkeen päätin lopettaa senkin suorituksen siihen. Oikea polvi kipuili siihen tahtiin. Huomasi että syvyys oli pääasiassa syypää. Pettymys mutta kyllä se siitä...

Reidenojennus.
-10-20x6x60kg+2x40kg ~1 min palautuksilla. Perfect tumtuma vaikka tein molemmilla jaloilla samanaikaisesti.

Pohkeet vaakaprässi.
-3x20-30x koko pakka(260kg) ja noin 1 min palautukset.

Pohkeet KP.
-eli rautalangasta väännettynä yhden jalan pohjenousuja pelkästään lattiaa vasten. Toisella kädellä vähän asentoa tukien ja käsipaino toisessa kädessä. 3x10-30x20,15kg ja OP ilman palautuksia.

Vatsat ylätaljassa.

-6x10-25 x 40-60kg. Palautukset 30sek-1min.

Loppuun todella kevyttä kuntopiiritreeniä yläkropalle hiihtokoneella. Vain muutama sarja. Ensi kerralla yläkroppaa minkä jälkeen taas kädet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti