keskiviikko 20. marraskuuta 2013

20.11 Rinta/Selkä+olkapäät ja kädet A

Vanhaan tapaan, kävin taas kauksun salilla treenaamassa. Nyt oli vuorossa yläkroppaa. Kohteekseni otin pääasiassa rinnan ja yläselän ja sitten tein melkein "täyden" treenin olkapäille sekä hauksia treenasin hieman.

Menin taas ottamaan superpump MAX:ia ennen treenejä ja näköjään tuon negatiivinen puoli tulee esille muutaman päivän käytöllä jo. Tuntuu vievän lihaksen sisäisiä nesteitä ja lihaspaineita pois aina siitä asti kun aloittaa sen käytön. Syömiset ovat olleet myös hiukan huonomma, mitä tulee huonontuneeseen ruokahaluun. Enpä tiedä soveltuisiko meikäläisellä dietillekkään, sillä jos homma menee liian diureettiseksi, niin ei se tee miinuskaloreilla hyvää lihaksille. No turhaan tuota mollaamaan sen enempiä, jos jollakin toisella toimii niinkuin pitääkin ja itsellä ei enää valitettavasti kunnolla.

Sitten itse treeneihin. Tein ensin penkkipunnerruksen leveällä otteella jossa pyrin 6x120kg, mutta ensimmäisen sarjan ilman varmistajaa uskalsin tehdä vain 5x120kg. Ei ollut niitä tehoja, sillä toisella kerralla painoi vähän vielä enempi ja hyytyi vähän puolen välin jälkeen nostossa. Eli siis 2x5x120kg tuli tehtyä.



Toisena liikkeenä tein leukoja leveällä myötäotteella. Tämäkin painoi vähän kuin synti, tai noh. Kestävyyttä on kyllä ollut rumissa leuoissa kohtuu hyvin, mutta puhtaammalla tekniikalla ja läskimpänä tulokset tippuvat rajusti ainakin lisäpainoilla. 2x6xOP+12,5kg.



Kolmantena liikkeenä tein pulloveria latseille normikahvalla ensin pari sarjaa polvilteen eli ison arskan tyyliin ja viimeisen kolmannen sarjan seisten. Kokoajan kontrolloidusti ja hyvällä venytyksellä ja näin ollen sarjapituudet tippuivat rajusti mitä tulee 60kg:n sarjapainoon. n. 1 min palautukset.

Seuraavat liikkeet tein taas rinnalle. Elikkäs rinta ristikkäistaljassa. Eli eristäviä. Ala- ja ylärinnalle erikseen pyramidi siten, että alarinnalle 40,30 ja 20kg:lla ilman merkittäviä palautuksia ja parin minuutin palautuksen jälkeen ylärinnalle 20,15 ja 10kg:lla settiä myös ilman palautuksia. Sarjapituudet heittivät jostain 10:sta aina jonnekkin päälle 30 toistoon...



Lopuksi Tein vielä pari liikettä hauiksille. 10x20kg levytangolla erityisen kontrolloidusti. Oikea ranne kipuili sen verran, että luovuin suunnitelmista suosiolla tehdä enemmän kuin yhden sarjan.  parin minuutin tauon jälkeen pumppailin myöskin yberkontrolloidusti kummallekkin kädelle yhden sarjan scotissa 12,5kg:n käsipainolla.

Ensi kerralla pitäisi tehdä lisää olkapäitä ja ojentajat sekä hauikset perustellisesti. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti