maanantai 18. marraskuuta 2013

Legs 18.11


Aamupaino näytti tänään 101,3 kg :)

Tervehdys! Eilen kävin tekemässä jalkoja varovaisesti, mutta jäätävät pumpit etureisille. Mietin että jätän suosiolla mave-suunnitelmat kauemmas tulevaisuuteen ja vaikka hyppäsin 2,5kg:n sijaan 5kg sarjapainoissa leveämmässä kyykyssä ateenpäin, niin etenen jatkossa rauhallisesti kuitenkin tuossa kyykyssäkin sarjapainoissa.

Tuntuu jotenkin että vaikka protskua ja hiilaria ei ole mennyt sen enempää, unta ei ole ollut enempiä yms. kikkailtua, että ainakin lihaspalautuminen olisi nopeutunut ottaen huomioon suurimpien väsymysten puuttumisen treenien jälkeen ja lihasarkuuden lyhytkestoisuuden. Olen ottanut nyt L-glutamiinia siis vapaana aminona n. 10-20g päivässä. Jos homma jatkuu näin eteenpäinkin ja tänään päivällä myöhemmin yläkropan treenit tuntuu sujuvan jees olen jo vähän toiveikkain mielin. Ja harmittaa kun tuo ei ole kaikkien muiden kikkakolmosten, mm. vitskujen tms. ohella ollut aikaisemmin jatkuvasti mukana lisäravinteissa mitä tulee napsittua. Noh Tulen ainakin ottamaan kreatiinin tapaan melkein jatkuvia kuureja sitä jos se tuntuu purevan.

Eilisen treenit siis tässä ja pari videota joissa toisessa kyykkäily on vajaata:) Koitetaan ensi kerralla tehdä molemmat pääsarjat syvemmälle kyykäten. Focus!

Jalkakyykky.
vajaata kyykkäilyä.
-lämpöjä, 60,80 ja 100kg:lla. Palautukset pääsarjojen välillä 4-5min.
-Pääsarjat 2x6x125kg

Vaakaprässi

-
jalkojen asento siten että tuntuma meni etureisille eniten. Normaali liikerata ja kokopakka painona(260kg kyseisessä laitteessa).
-~2 min palautumista sarjojen välissä 3x15-20 toiston sarjaa.

-pohkeet samoin vaakaprässissä ja 4 sarjaa toistoalueella 20-30 painolla 230kg.~1 min palautumista sarjojen välissä.

Reidenojennus
-kummallekkin reidelle erikseen sarjat sekalaisesti painoilla 30 ja 20kg. 10+10 sarjaa siis yhteensä ja palautuminen oli yhteen sarjaan kulunut aika. Toistoalue jotain 10-20. Kyllä teki hyvää ja tuntui siellä missä pitääkin! :)

Vatsat
                                   
Meikäläisen kuningasliike vatsoille
-"keppi istumaannousua" 5 sarjaa vaihtelevalla tekniikalla n. 30 sek palautuksilla.

Treeni kesti noin 60 min. Loppuun vähän kevyttä venyttelyä. Tänään tulen tekemään yläkroppaa taas ja jossain vaiheessa uutisointia. Tähän artikkelin oheen vielä vähän treenimusaa.8)







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti