sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Treenit 25.11-1.12.2013


Hello!                                        Toinen penasarja tänään ja kutonen failasi.

Suunnilleen viikon aikana on tullut tehtyä 4 treeniä. Ensin 25.11 rinta ja selkä sekä olkapäät, 27.11 kädet, 29.11 jalat ja vatsat sekä tänään 1.12 rinta ja olkapäät lukuunottamatta takaolkapäitä.

Kaikissa treeneissä tuli melkeinpä kehitystä tai noh ihan kaikissa kylläkin, jos suhteuttaa tippuneeseen painoon. On nääs tullut syötyä vähemmän ja pidettyä vähän välidiettiä. Kummasti kyykky ei silti mitenkään ihmeellisesti kulkenut ja takakyykyssä 2x56 periatteella on sarjapainot aikas lähellä jopa leveää penkkipunnerrusta eli aika RHP ollaan. Eipä voi mitään. Mave on luonnollisesti aina ollut takakyykkyä huomattavasti parempi, paitsi joskus kunnon läskiaikoina jolloin box-kyykyssä oli raudat sarjoissa sen 160kg+ kg. Nyt on elopainoa paljon vähemmän ja tulokset kuitenkin nousevat vaikka paino on pudonnut tosiaan.

Eipä jaksa höpistä kaikista treeneistä erikseen, muuta kuin että ne ovat toistaneet aikalailla itseään mitä tulee viime treeneihin. Pari kovaa sarjaa aina treeni ja lisäpainoleuoissa tein viimeksi siis levällä otteella teknisesti hyvin 2x6x15kg. Leveä penkki oli 25. pv tuloksiltaan 4x122,5kg,5x122,5kg 2x6 sijaan, mutta tänään tein jo sarjat 6x125kg jossa olisi voinut 7 mennä ja sitten 5x125kg jossa 6. toisto failasi. Palautukset ovat tässä "päämääränä 2x6"- systeemiviritelmässä olleet aina 4-5min. Kapella otteella penassa 27.pv meni 2x5x120kg ja tällöin alkoivat rannekivut, enimmäkseen oikeassa ranteessa.

Rannesiteet(ja polvi?) on varmaankin pakko jossain vaiheessa, koska meikäläisen nivelet ovat alkaneet näköjään oikuttelemaan. Mitään nivelravintolisiä en ole nappaillut, koska aikaisemmin ei ole yksinkertaisesti ollut mitään ongelmia nivelten kanssa. Laitoin silti tänään huolellisen lämmittelyn jälkeen leveään penkkiin 125kg ja kivut helpottivat oudosti toisessa sarjassa ja lopputreeniä kohti jo...29.11 tein jalkoja ja amoin oikea polvi oikutteli ja sen lisäksi oli jotenkin todella pahoinvoiva olo toisen sarjan kohdalla ja tein 6x132,5kg jossa jäi varastoon mutulla 1-2 toistoa, mutta toisen sarjan kohdalla tein vain siis 3 toistoa....No kehitystä tämäkin, meni ihan olosuhteiden piikkiin nuo tulokset.

Treenit ovat kestäneet sellaiset 50-70min suunnilleen aina. Apuliikkeitä on ollut runsaanlaisesti tai ainakin sarjoja kohtalaisen paljon. Niitä "perus" mitä olen tehnyt ennenkin Tampereen kaukajärven vapaa-aikatalon salilla. Vapaita painoja en ole hirveästi käyttänyt apuliikkeissä vaan esim. ristikkäistalja on ollut kovassa käytössä.

Enimmäkseen meni todella jees focuksen piikkiin tämän päivän treeni jossa jokainen liike kulki mallikkaasti. On tullut käytettyä All Stars:n Raw Intensityä nyt muutama päivä ja vaikkei tuosta tuo "pamahda" ihan samalla tavalla kuin aikoinaan jack3D, niin tuntuu olevan ihan jees. Kaverina minulla on ollut sen kanssa Selfin Muscle Pump. Glutamiinia en ole enää käyttänyt erikseen, mutta proteiinin määrää olen lisännyt.




Ensi kertaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti